26 Mart 2013 Salı

TrendBras Alışverişim


Biz çalışan bayanların kurtarıcısı olan online alışveriş sitelerinden bir diğeride www.trendbras.com. Zaman kaybı yaşamadan, şunu şurdan bulabilir miyim? buna burdan bakabilir miyim? telaşı olmadan istediğim her türlü çamaşırı bulabildiğim ve inanılmaz rahatlık sağlayan bir online alışveriş sitesi. Bir defa onlarca markayı bünyesinde barındırıyor. 5000 çeşit ürün ve hamile bayanlardan, çeyiz hazırlığında olan bayanlara her ürün mevcut. 









Fiyat araştırması yaparak sipariş vermiş olduğum birkaç ürünle güvenimi kazanan Trendbras.com  dan bu haftaya özel %20 İndirim fırsatıyla daha önce beğenmiş olduğum ürünleri sepetime ekledim. Ve bu özel %20 indirimli haftayı tüm izleyicilerim bilsin istedim. Benim sepetime eklediğim güzellikler bunlar. Şu andan itibaren kargomu heyecanla bekliyorum.











Evlilik hazırlığı yapan birçok bayan bilir istediğimiz gibi çeyiz setleri bulmak pek mümkün değildir. Ya model uygun değildir veyahut renk ve desen.  www.trendbras.com da incelediğim ürünler birçok içgiyim mağazında görmediğim çeşitlilikte, fiyat  bakımından ise oldukça makuller.  Birbirinden şık ve uygun fiyatlı çeyiz setleri için buraya tıktıktık















Hiç yorum yok: