6 Mart 2013 Çarşamba

Baby Shower Kombinim ve Bird Print

Sevgili arkadaşım Gözde'ye doğum öncesi sürpriz bi Baby Shower partisi hazırladık. Minik ufacık ama şirin mi şirin bi sürpriz oldu. Ellerimle hazırladığım bebek bezi pastası ve atıştırmalık aperatiflerle hem onu mutlu etmiş olduk hemde biz oldukça mutlu olduk.





It's a boy temalı Baby Shower partimize bende çok sevdiğim fakat bir türlü giyemediğim mavi kuş desenli elbisemle katılarak uyumu yakaladım:))) Butigo'dan aldığım gri bootielerimle kombinledim. Butigoyla alışveriş serüvenim yeni başladı ve oldukça keyif aldım. Öncelikle inanılmaz tarz ve stil ayakkabılar bir tık uzağınızda. Fiyatlar oldukça makul seviyelerde ve sunum şekilleri insanı fazlasıyla cezbedici. Çok sevdim ve Butigo alışverişini herkese tavsiye ederim.




Desktop10


IMG_5156-001


IMG_5143-001


IMG_5165



IMG_5169

IMG_5166

IMG_5196

IMG_5152



Elbise: MUDO COLLECTION
Bootie: BUTIGO
Kolye SWAROVSKI
Çorap: CALZEDONIA













5 yorum:

Aysen Çakmaktepe dedi ki...

Çok güzel olmuşsun canım Mahşallah :)

Melislicious dedi ki...

mavi baby boy konsepti ile mavi kuşlu elbisenizle tam günün kombini olmuş!! çok tatlı çok sevdim!!!
ben de beklerim
sevgiler

gozde dedi ki...

Hem güzel,hem becerikli,hem düşünceli,hem dünya tatlısı,hem hem hem...Sen çok seviyorum,tekrar çok teşekkürler canım.(sürpriz yapılan talihli kişilik benim :)

chfashiontrend dedi ki...

çok hoş bir sürpriz olmuş,bebeği sağlıkla dünyaya gelir umuyorum...Elbise çok hoş,renkler çok güzel baharın gelişini simgeleyen bir elbise :)sevgiler

NlyStyle dedi ki...

bubizimdünyamız: canım çok teşekkür ederim.
melislicious: teşekkür ederim:))
gözde: canım benim güzel iltifatların için çok çok teşekkür ediyorum sende öylesin bende seni çok seviyorum inşallah bebişinle böyle güzel nice günleriniz olacak...
chfasiondrend: saol tatlım teşekkür ederiz amin. aynen öyle bahara kucak açtım bekliyorum kombini yaptım:)) sevgiler