7 Mart 2013 Perşembe

Yeni Keşfim Candia.com.tr


Sizlere kısa zaman önce keşfettiğim online alışveriş sitesi olan candia.com.tr den bahsetmek istiyorum.

Türkiye de ve birçok ülkede tasarım tutkunlarının tercih ettiği, Primanova, Candia ve Umbra ürünlerini kullanıcılarına sunan Ansan İç ve Dış Tic.’in online alışveriş sitesidir. Candia Çeyiz hazırlığında olanlar evini yenileyenler ve dekorasyon tutkunları için biçilmiş kaftandır. Bende banyo setlerimi birçok mağaza ve marka araştırması yaptıktan sonra Primanova'dan almış idim. Ve çok da memnunum. Bu nedenledir ki candia.com.tr benim için kaliteli ve şık aksesuarları online alışveriş kolaylığı ile ayağıma kadar getiriyor. 



DSC02765


Alışverişin En güzel yanı ise bazen hediyelerimizi son dakikaya bırakıp ne alacağım? telaşı içine girerken candia.com.tr aynı gün kargo imkanıyla  ürünün elimize kısa sürede ulaşmasını sağlıyor.

Online alışveriş sitesi candia.com.tr benim banyom için Vanity Banyo setini seçti. Bu güzel set banyoma çok yakıştı kendimi evcilik oynayan çocuklar gibi hissettim.... İnanılmaz güzel ve kaliteli olan bu banyo seti benim gibi moda tutkunları için üzerindeki motifleriyle de oldukça fashionable...


Banyomu eğlenceli kılan Vanity Primanova Banyo seti aynası aynı zamanda  rujluk olarak kullanılıyor. Küvet şekilli sabunluğu ise beni benden almaya yetti de arttı bile. Sıvı sabunluk üzerindeki aynası ise biz bayanların ayna tutkusuna şahitlik edecek gibi görünüyor.




DSC02758


DSC02776



DSC02771


DSC02778



DSC02774



Candia’nın birbirinden şık ve trend tasarımlarıyla yaşam alanlarınıza yenilik katın!

Her alışverişinizde özel kutusunda Ashley havlu hediye...



Candia’nın fonksiyonel ürünleri ile hayatı kolaylaştırmak, ev dekorasyonunu keyifli bir tecrübeye dönüştürmek ve dünya trendlerini takip etmek isteyenleri, binlerce üründen oluşan geniş koleksiyonunu görmek için www.candia.com.tr ’nin keyifli dünyasına davet ediyoruz. 



3 yorum:

Missinem dedi ki...

Hepsi birbirinden guzel bayıldım

songül dedi ki...

canım süper eğlenceli bi set paylaşımın için teşekkürler siteyi senin sayende keşfettim süper güzel şeyler var

NlyStyle dedi ki...

missinem: evet canım çok güzeller bende çok beğeniyorum candia.com.tr muhteşem ürünleriyle gönlüme taht kurdu
songül: evet canım beni evcilik oyununda hissettirecek kadar sevimliler