18 Mart 2013 Pazartesi

Günde 1 TL' ye Kahvaltı Seti Kampanyası


Halk arasında baharın müjdecisi olarak bilinen ilk cemre 20 Şubat'ta toprağa düştü. Uyanan tabiatla birlikte biz de canlanıyoruz, hareketleniyoruz. Bu da daha fazla enerji harcamamız demek. Vücudumuzun ihtiyacı olan enerjiyi en güzel kahvaltı yaparak karşılayabiliriz.  Kahvaltı yapıp evden çıkmak için oldukça erken uyanmamız gerekiyor. Mutfakta bize zaman kazandıracak, 10 dakika daha fazla uyumamızı sağlayacak pratik ürünlere ihtiyacımız var.


Bu düşünceler içinde siteler arasında günlük ziyaretlerimi yaparken hoşunuza gidecek güzel bir kampanya keşfettim. cookplus.com yapmış olduğu kampanya ile günde sadece 1 TL ödeyerek kahvaltı seti sahibi olmanızı sağlıyor. Bu set Cookplus Katı Meyve Sıkacağı, Philips Tost Makinesi ve Apricot 26 parça Kahvaltı Takımından oluşuyor.












cookplus Katı Meyve Sıkacağı ile meyve çeşidine göre sıkma hızınızı ayarlayabilirsiniz. Merkezi 6’lı bıçak sistemi sıkma performansını arttırıyor ve size zamandan tasarruf sağlıyor.
Philips Tost Makinesi hızlı ısınabilme özelliğine sahip. Bu özellik tostların pratik bir şekilde hazır olmasını sağlıyor. Yüksek ısı ayarı ise tostunuzu daha lezzetli hale getiriyor.
Apricot 26 parça Karsandra Kahvaltı Takımı şık sunumlarda kullanılabilir. Tasarımı itibariyle mutfaklarınıza yakışacak bir ürün olabilir.
Kahvaltılarınıza hız katacak bu üç ürüne 10 ay taksit ile 365 TL’ye tek çekim ile ödemeyi tercih ederseniz ise 328.50 TL’ye sahip olabilirsiniz.Kampanyaya bu linkten ulaşabilirsiniz:http://www.cookplus.com/cookplus-kahvalti--kampanya-set-3-lu?manufacturer_id=17Ayrıca ücretsiz kargo olduğunuda unutmayalım.


Kahvaltı yapmadan güne başlayamam diyenlerin incelemesi gereken bir kampanya!




Hiç yorum yok: