8 Mart 2013 Cuma

Hayatı Donatan Pekçok Eser Kadınlardan İlham Alır


Ressam Işın Nur Cicerali : "Hayatı donatan pek çok eser kadınlardan ilham alır. Bu tablo hepimiz için!" der ve bu muhteşem tabloyu biz kadınlara bu güne özel yapar.





Resimde, müzik yapan adamın tüm geri planını kaplayan kadın, onun eserine ilham kaynağı. Dünya kadınlardan alınan ilhamla güzelleşiyor. Hayatımızı donatan pek çok eserde olduğu gibi. Bu resim bir sembol/bir logo olsun. 8 Mart günü için bu tablo tüm kadınlardan ilham alınarak yapılmıştır. Bir an düşünüp bu mükemmel duyguyu hep birlikte hissedelim :)





Yaşadığın hayata ne kadınlar değdi… Hayatını donattığın pek çok güzelliğin ilham kaynağı, kadınlar. Dünya kadınlardan alınan ilhamla güzelleşiyor. Bir düşün, sen de öylesin, yaşadığın yer seninle güzelleşiyor ve bu mükemmel bir duygu.  Bunu temsilen, Işın Nur Cicerali’nin “İlham” isimli bu tablosu bugün sosyal medyada (http://www.facebook.com/isinnur.art) duvarlarda paylaşılıyor. Atölyesinden yeni çıkardığı bu çalışmasının, kendini güzelleştirirken dünyayı güzelleştiren tüm kadınlara ulaşması dileğiyle… 





Dünyanın İlham Perileri! Günümüz Kutlu Olsun.












Hiç yorum yok: