27 Mart 2013 Çarşamba

Özel Olmayı Sevenlere Özel Tasarım SYYAH


Özel olmayı sevenlere SYYAH  i-phone, i-pad kullanıcılarına tüm sosyal ortamlarında onlara eşlik edebilen, özel tasarım ürünlerden oluşan bir koleksiyon sunuyor. SYYAH koleksiyon ürünlerini incelediğimde hangisi benim olmalı? soruma cevap bulmakta zorlandım. Birbirinden özel SYYAH tasarımlarından spor ve klasik kılıflarımı seçtim. Ve sizleri de bu özel tasarımlarla tanıştırmak istedim. Tasarım detayları çok özel olan ürünlerin aynı zamanda el işçiliği ve materyal kalitesi de çok başarılı. Elinize aldığınızda hissettiğiniz özel dokusuyla I-phone ve I-pad ürünlerini adeta görsel bir şölene dönüştürüyor.





Daha önce Leica, Vertu, Bose Carl Zeiss, Tag Heuer, Nikon, Canon, Nokia, Motorola gibi bir çok ünlü markaya aksesuar tasarımları hazırlamış olan Murad ERGİYDİREN imzalı Syyah marka özel  tasarım ürünler, en kaliteli derilerden el işçiliği ile üretilmiş ve  daima farklı olanı ve kaliteyi arayan seçici kullanıcılar hedeflenmiş... Ürünlerin hemen hepsi alanında ilk olan buluşlar ve detaylarla zenginleştirilmiş, dünya modasını yansıtan ama benzerlerinden farklı olmayı başarmış tasarımlar... 
Telefon ve tabletinizin standart görünümünü göz alıcı şekilde değiştiren, kişiselleştiren ve size özel kılan SYYAH kılıflarıyla, günün her saatinde farklı ve özgün bir aksesuarla görünümünüzü tazeleyeceksiniz. 







SYYAH tasarımları, iş toplantılarından, şık davetlere, alış veriş koşturmalarından, açık havada spor aktivitelerine, yolculukta film izlemekten, gece boyu uzun çalışma yorgunluğuna, büyük partilerden, özel buluşmalara kadar tüm farklı ortamlarda, kullanım kolaylığıyla size eşlik ediyor, zarafet katıyor.













SYYAH ürünleri teknolojik cihazı korumanın çok ötesinde birer moda nesnesi olarak tasarlanmış ürünler.
Tasarımların ayrıntılara gizlenmiş yaratıcı fikirleri ve kullanım kolaylıkları sizi hemen kendine bağlayacak. Seçilmiş derilerin kalitesi ve işçilikteki kusursuz incelik  konforunuzu en üst düzeye çıkaracak.
Ayrıca akıllı telefon ve tabletinizi aynı deriden üretilmiş tasarımlarla, takım halinde yanınızda taşıyabilecek, çanta ve ayakkabılarınıza göre tercihler yapabileceksiniz.








Aksesuarların kişisel ve özgün değerini korumak amacıyla SYYAH,  tasarımlarını sınırlı sayıda üretiyor. 


Bu çok özel tasarımlara http://www.syyah.com  dan hemen ulaşabilirsiniz.

 %30 %50 İndirim Fırsatıyla bu özel ürünlere sahip olabilirsiniz.










Hiç yorum yok: