25 Haziran 2013 Salı

Emma Stone'un Makyaj Artisti Ünlü Yıldızın Güzellik Sırlarını Anlattı


MTV ödül töreninde yazın ışıltısını ortaya çıkartmak için Emma Stone'un vücuduna Burt's Bees Arı Sütü İçeren Işıltılı Vücut Losyonu uyguladığını belirten Rachel Goodwin, ünlü yıldızın geceye nasıl hazırlandığını anlattı.






Doğal bir makyaj uyguladığını belirten Goodwin, sadece gözleri ön plana çıkarmak için daha cesur bir far rengi kullandığını belirtti. Ayrıca şeftali tonunda bir ruj ve elmacık kemiklerini vurgulamak için krem allık tercih ettiğini dile getiriyor.










Siz de yazın çok daha hafif bir makyajla bronzluğunuzu ön plana çıkaracak ürünler tercih edebilirsiniz. Emma Stone'un kullandığı Burt's Bees Işıltılı Vücut Losyonu içeriğindeki Hindistan Cevizi Yağı  ile vücudunuzu nemlendirirken, içeriğindeki Mica minerali ile cildinize abartıdan uzak bir ışıltı veriyor. Mükemmel bir güneş sonrası kremi!








Burt's Bees İpucu: Burt's Bees Arı Sütü ve Jojoba Taneleri içeren Pürüzsüzleştirici Duş Jeli, hem fiziksel hem de kimyasal peeling yaparak, eşit tonda çok daha güzel bronzlaşmanızı destekliyor. Güneşlenmeden önce bu doğal peelingi mutlaka uygulayın!







1 yorum:

Unknown dedi ki...

ben bu kızı çok beğenirim...
www.topgirlstyle.co