19 Haziran 2013 Çarşamba

Takı Cenneti Bijouxroom.com

Giysilerimize yön veren renk veren ve ışıltı veren aksesuarlar ve farklı model arayışlarından hiç vazgeçmediğimiz takı aşkımız. Kendilerini Takı butiği olarak adlandıran BijouxRoom ürünleri ve online alışveriş kolaylıkları hakkında sizleri bilgilendirmek istedim. BijouxRoom global aksesuar trendlerini takip eden ve müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunan online takı alışveriş sitesi. İthal kolye, küpe, bileklik, yüzük, toka, yaka ve daha pek çok aksesuarı bir arada bulma ve uygun fiyatlara satın alma fırsatı mevcut. 


Desktop14




Alışveriş yapmak için üye olma şartı aramayan bijouxroom.com da iş ve haftasonu kıyafetlerinize yakıştıracağınız takılar dışında şık davetler ve özel günler için de gösterişli ürünler bulmanız mümkün.
Butik çalışmayı ilke edinen BijouxRoom'dan satın aldığınız ürünü bir başkasının üzerinde görme olasılığı ise oldukça düşük. 

Desktop15









2bTrendy, Aylin's, Baces Design, DOTS+CO, Aylin Bora, Kiss the Beast, Love Without a Cause, Münire Design gibi markaların özel tasarım aksesuarlarına da bijouxroom.com dan rahatlıkla sahip olma imkanı bulunmakta.  





Desktop17


Bijouxroom.com dan aksesuar alışverişi yaptım ve çok memnun kaldım. Online destek hizmetleri ve ilgili personeliyle istediğiniz ürüne bir çırpıda ulaşıveriyorsunuz. Tavsiye ederim.









Hiç yorum yok: