3 Temmuz 2013 Çarşamba

AVON COLOR TREND GÖZ KALEMLERİ İLE ETKİLEYİCİ GÖZLER, ÇARPICI BAKIŞLAR


 AVON COLOR TREND GÖZ KALEMLERİ İLE ETKİLEYİCİ GÖZLER, ÇARPICI
BAKIŞLAR




Trend yaratan yenilikleri ile dünya kozmetik sektörüne yön veren AVON, bu bahar ColorTrend serisinin yeni Chopsticks Eyeliner Göz Kalemleri ile bütün dikkatleri gözlere çekiyor.


Kolajlar3



Menekşe renginden siyaha, yeşilden gümüş rengine farklı alternatifler sunan AVON Color Trend Göz Kalemleri ile etkileyici gözler daha da belirginleşiyor.






Türkiye’nin bir numaralı kozmetik markası AVON*, hayata eğlence katan rengarenk makyaj serisi Color Trend’in yeni Chopsticks Eyeliner göz kalemleri ile etkileyici gözler yaratıyor. AVON Color Trend’in çubuk eyeliner şeklindeki yeni göz kalemleri çekici makyajın sırrı oluyor.





AVON Color Trend’in kadifemsi yapıdaki bulaşmayan göz kalemlerinin siyah, gümüş, yeşil, mavi ve menekşe renkleri bulunuyor. AVON Color Trend’in eşsiz göz kalemleri gözleri ön plana çıkarmak, dumanlı bakışlar yaratmak için ideal seçenekler oluyor.


1 GÖZ KALEMİ, 2 FARKLI GÖRÜNÜM!
Bir göz kalemiyle iki çarpıcı görünüm elde edilebilen ürün, hem göz kalemi hem de far olarakkullanılabiliyor. Rahatlıkla sürülebilen AVON Color Trend Chopsticks Eyeliner göz kalemleri far gibi sürülerek gözlere büyülü bir görünüm veriyor.

AVON COLORTREND’İN YENİ YÜZÜ SİZ OLABİLİRSİNİZ!

AVON Color Trend, yeni yüzlerini Facebook’tan seçecek. Katılmak isteyenler, 13 Mayıs – 3 Haziran tarihlerinde AVON Color Trend ürünlerini kullanarak makyaj yapacak ve fotoğraflarını Facebook’tan
paylaşacak. Atiye’nin de aralarında bulunduğu jüri üyeleri fotoğraflarını gönderenler arasından en yaratıcı makyajı, en renkli makyajı ve en trendy makyajı yapan üç kişiyi seçecek. Seçilen kişiler,fotoğraf çekimine gidecek ve Atiye ile eğlenceli bir gün geçirmiş olacak. Yeni Color Trend yüzlerinin fotoğrafları, AVON kataloglarında yer alacak.


Desktop21






Avon Color Trend Göz Kalemlerini denedim ve sizler için özel paketinden çıkan mor takma kirpiklerle bir çekim yaptım.

IMG_7902



IMG_7901




IMG_7892


IMG_7863

Desktop20




1 yorum:

songül dedi ki...

şepisşeker bişeymiş onlar çok neşeli :))))) gülümsetip mutlu etti resmen. bu arada elbise harika tatlımmm