21 Ağustos 2013 Çarşamba

Trend Spotting: BLACK&WHITE STRIPES


Her dönem başka başka sevdiğim çubuk desen 2013 İlkbahar Yaz sezonuna tam anlamıyla damgasını vurdu diyebiliriz. Bu sezon Dekorasyondan aksesuara evimizden, stilimize her yerde siyah&beyaz çubukları görür olduk.










Marc Jacobs, Balmain, Michael Kors gibi dünya devlerinin 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonlarında çizgileri sıklıkla kullandıkları gözlerden kaçmadı ve tüm dünyayı kasıp kavuran siyah beyaz çizgi trendy aldı başını gitti..











Her renkte Çizgi desen tercihim olsa da, benim için siyah&beyaz ikilisi  çok daha başkadır. Çizgileri alt giyimde kullanıyor isem tercihim pantolon dışında etek veya şorttan yana olur. 


Alt ve üst giyim olarak çizgilerden hoşlanmayan, vücut yapısına uymayan ve kendisine yakıştırmayan bayanlara önerim giyim tercihiniz hangi renk ve modelde olursa olsun birlikte kullannacağınız siyah&beyaz çizgili ayakkabı, çanta veya aksesuarla çok daha göz alıcı olacaksınız.










Siyah beyaz boyuna çizgili eteğimi stilettolarımla öğlen ofis de akşam özel bir yemekte tercih etsem de dilediğim zaman üzerine salaş bir t-shirt veya bluz altına sneakerslarımla haftasonu da rahatlıkla kullanıyorum.



IMG_7753



IMG_7754


Daha Önceki Black&White Stripe Detay Kombinlerim için:
http://www.nlystyle.com/2013/06/black-stripe.html
http://www.nlystyle.com/2013/07/tasarm-kyafetler.html
http://www.nlystyle.com/2012/11/peplum-deri-skinny-kombinim.html



Siyah Beyaz Çizgili Etek: ÖZEL DİKİM
Çivili Peplum Bluz: ZARA
Yılan Derisi Stiletto: CHARLES&KEITH
Rugan Clutch: BERSHKA
Gözlük: TOM FORD









3 yorum:

Seyyah Aile dedi ki...

Merhabalar;
Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
1021. takipçiniz benim.
Bu arada çok hoş bir çekilişim var, muhakkak beklerim :)
Sevgiler
http://http://whiteglaze.blogspot.com/2013/08/beyaz-srn-buyuk-cekilisi.html
twitter: @_gamzeahmet_

Adsız dedi ki...

merhabalar oluşturduğunuz black and white tarzı çok hoşuma gitti siz de benim gibi sürekli ziyaret ettiğim netmoda.com sitesinde buna benzer kombinler yapılabilir bilginize ;)

Bengi Alkaya dedi ki...

merhabalar oluşturduğunuz black and white tarzını çok beğendim sık sık ziyaret ettiğim netmoda.com adresinde siz de benim gibi bu tarz bir sürü kombin yapabilirsiniz ;)