26 Eylül 2013 Perşembe

Yeni Keşifim Netmoda.com!


Merhaba kızlar, son birkaç gündür internetten alışveriş yapmak için güvenilir siteleri araştırıyorum. Bilinenlerin dışında alışveriş ve modayı eğlenceli bir platformda toplayan Netmoda.com’ a rastladım. Aslında önce şöyle bir gezindim ama daha sonradan derinliklerine daldım :)




   

       
Blake Lively stili
          
           

       
                       
      
Sosyal Moda Platformu
Dediğim gibi alışveriş yapmak için internette gezinirken rastladım. Ama alışveriş yapılan bir siteden çok modayı eğlenceli bir hale getiren netmoda.com’ dan kombin yap bölümünden mağaza bölümüne hatta moda ve güzellik tavsiyeleri veren  tavsiye et bölümüne kadar hem yeni şeyler öğreneceğiniz hem de keyifle vakit geçireceğiniz sosyal bir platform. Bir sürü markayla iş birliği içerisinde olan Netmoda bu markaların online satış sitelerine yönlendirirken beğendiğiniz ürünlerle kendi zevkinize göre kombinler yapmanızı sağlıyor. Kullanıcıların yaptığı kombinler ise hem eğlenceli hem ilham verici! Podyum sayfasında yayınlanıyor. Havalı bir isim bulmuşlar değil mi :) İstediğiniz tarzda gece kombinler, günlük kombinler, ofis kombinleri, trendler ve ünlülerle ilgili her şeyi bulmak oldukça kolay!












Podyumdaki Kombinler
Podyum ismi ne kadar havalı değil mi? Anasayfada yaptığınız kombinler yayınlanıyor ve diğer kullanıcılar tarafından yoruma ve beğeniye açık! Özellikle beğeni butonu çok tatlı bir kalp sembolünden oluşuyor. Anlayacağınız şeker gibi özellikleri beni cezbetti. Bunun dışında ana sayfa da günün en beğenilen beş kombini en üstte yer alarak slayt şeklinde dönüyor. Editör yazılarındaki ufak detaylarla moda hakkında bilgilere sahip olmaksa keyifli !
Ana sayfada dikkatimi çeken bir diğer özellik şu oldu: YARIŞMALAR! Forever New ile birlikte işbirliği halinde güzel bir yarışma düzenlemişler ve son gün 1 Ekim :) Benden söylemesi! Bunun dışında daha yeni bir site olmasına rağmen daha önce Camper, Sagaza Madrid, Lily and Rose, Derinmor ve Enmoda ile de yarışmalar düzenlenmiş. Hem kullanıcıları şevklendirmek hem de onlara ufak birer hediye niteliğinde bir bölüm olmuş :)


   
       
            GÜNLÜK  stl 
   
           
       
                                           
               
                           
        
   
   

Ünlü Markalar
Kombin yap bölümünden bahsetmeden önce mağaza bölümü ve netmodayla çalışan markalardan bahsetmek istiyorum. Mango, Beymen, Forever New, Sagaza Madrid gibi markaların dışında Butigo, Enmoda, Tarzimon gibi sitelerinde ürünlerini bulmak mümkün. Mağaza bölümünde ürünler kategorileştirerek daha kolay aranması için ayrılmış. Fiyat aralığı ve marka isimlerini seçerek sitenin kendi arama motorunu kullanabiliyorsunuz. Mesela mango 50 TL’ ye kadar günlük elbise dediğiniz zaman karşınıza istediğiniz seçenekler hemen çıkıveriyor. Ben fiyat aralığı seçeneğini bilhassa daha çok sevdim.



   

       
            Soft Kombin Oluşturan klaroline        
       
(netmoda.com ' dan eklendi)

   
           

       
                       
     
Kombin yap kısmında ise yine aynı şekilde kategorileştirerek ayrılıyor. İstediğiniz markadaki ürünün üstüne tıklayarak ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir hatta o ürünle ilgili diğer kombinlere de bakabilirsiniz. Sürükleyerek ekrana taşıyıp kombin yaparak kendi stilinizi oluşturabilir yayınlayabilirsiniz.

Anlayacağınız kızlar ben bu siteyi beğendim ve üye olup kombinlerimi paylaşacağım. Sizlerin de bir bakmanızı isterim. Ayrıca beğendiğim bazı kombinleri de sizlerle paylaşıcam. Ne düşünüyorsunuz? :)








Hiç yorum yok: