2 Ekim 2013 Çarşamba

Bebak Acı Badem Sütü

Çocukluğumun Anneanne markasıydı Bebak Acı Badem Sütü,  şimdi ise yeniden aramızda ve yine yeni yeniden.







Yıllardır güvenle kullandığımız Bebak acı badem makyaj temizleme sütü , Cildimizi temizlerken yumuşatıp, nemlendirip ve besliyor. Artık Bebak Acı Badem sütü çeşitlendi.




Çocukluğumun markası Bebak Acı Badem Sütünü hiç denememiştim. Çünkü benim makyaj dönemim birçok dünya markasının ülkemize gelmesiyle çok çeşitli geçiyordu. Şimdi yeniden Bebak Acı Badem ürünleriyle biraraya geldim ve deneme fırsatını yakaladım. Bazıları için kokusu pek sevilmiyor olsa da benim o çok sevdiğim bademin  misler gibi kokusuyla yumuşacık dokusu birleşmiş ve şahsına münhasır Bebak Acı Badem sütü oluşmuş.


Bebak Acı Badem Sütü ilklerinden Makyaj temizleme sütünü uzun bir süredir kullanıyorum ve yıllardır kullandığım markayı bir tarafa atarak, misler gibi ilk sürüşte çıkan göz makyajımla makyaj dolabımda hiç bitmeyenler rafında yerini aldı. İnanın çok başarılı...






Bebak Güneş Bakım sütü, tatilde fazlasıyla yanan tenimin kurtarıcısı oldu. Nemlendirme özelliği oldukça kuvvetli, aynı zamanda tende yağ ve yoğunluk hissi vermiyor. Kokusu ise doğal ve hoş.






Evet biz bayanlar yaz aylarında giyilmeyen çoraplara inat pürüzsüz bacaklarla salına salına dolaşmak isteriz. Bebak Bacak Fondöteniyle pürüzsüz bacaklara sahip olmak kaçınılmaz. 4 farklı renk tonuyla her ten rengine uygulamak mümkün. Kalıcı ve uzun süreli kullanımda akma yapmıyor. 







Hiç yorum yok: