28 Ekim 2013 Pazartesi

MONİST İPEK ELBİSELERİN FARKLI YAKA FORMLARIYLA ELEGAN STİLİNİZİ ÖNE ÇIKARIN

Kendine özgü zarif kesimleri, ipek bluz ve elbiseleriyle tanınan Monist; 2013/2014 sonbahar kış koleksiyonunda yer alan birbirinden renkli elbiseleriyle soğuk kış günlerinin kasvetinden uzak bir stil vaat ediyor. Farklı yaka formlarıyla her kadının kendi stiline uygun seçimler yapabileceği Monist; parlament mavisi, pudra ve siyahtan oluşan en hit koleksiyon parçalarıyla ilgilenenleri bekliyor.






Krep elbiseler, Monist ile altın çağını yaşıyor

Kadınların hemen her dönemde vazgeçilmezlerinden olan krep elbiseler, Monist’in ipekle işlediği zarif tasarımlarıyla altın çağını yaşıyor. Monist yeni sezon ipek elbiseler; bordo, parlament mavisi, siyah ve mor gibi zengin renk seçeneklerinin yanı sıra; V, beşgen ve kare yaka detaylarıyla da tasarım iddiasını sergiliyor.





Krep elbiseleriyle olduğu kadar düğme, fermuar ve dantelli aksesuar detaylarıyla da göz dolduran Monist ipek elbiseler, kadınların her an kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. Gümeç işlemeli, şifon kollu elbiselerle hep hayallerde yaşatılan ancak bir türlü ulaşılamayan özgün modellere kavuşulmasına imkan veren Monist yeni sezon koleksiyonu ile siz de kış sezonuna göz alıcı elbiseler eşliğinde girebilirsiniz.


Monist ürünlerine, Metrocity AVM'deki Monist mağazasından ya da online sipariş verebileceğiniz www.monist.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.







Hiç yorum yok: