5 Aralık 2013 Perşembe

Moda ve Mücevherin tasarımı MELİS GORAL ile daha lüks ve daha narin..

Günümüzün değerli maden ve taşlarını 20. yüzyıl başları akımı Paris Art Déco’sunun asaleti ile birleştiren MELİS GORAL 2013 / 2014 Sonbahar – Kış Sezonu, şimdi de Beymen Zorlu’da satışta.




Eğitimini İtalya ve Amerika’da Moda ve Mücevher Tasarımı üzerine tamamlayan Türkiye’nin gelecek vadeden tasarım markası MELİS GORAL,  2013-2014 sonbahar - kış sezonunda asalet tutkunu kadınların gururunu okşayacak bir tasarım ile Beymen İstinyepark’tan sonra Zorlu’daki mağaza da sevenleriyle buluşuyor.








Modern çizgilerin son yıllardan tüm dünyada yayılmasını fırsat bilerek geçmişin nostaljik,asil, zarif ve zenginlik hissi uyandıran çizgilerini ürünlerinde birleştiren tasarımcı, göze hitap etmenin yanı sıra, duygulara da hitap ediyor. Ürünler de seçilen kırmızı yakut Fransız hikayelerindeki romantik aşkı yansıtırken, mavi safir asalet ve özgürlüğü, yeşil elmas ise saray dönemindeki görkemli zenginliğini harmanlıyor. Kalite ve zarafetin birleştiği MELİS GORAL Paris Koleksiyonu, şehir yaşamında kendini özel ve değerli hissetmek isteyenler için alternatifsiz.

Şıklık ve zarafetdetaylarıyla beraber kalite ile zamansızlığı sağlıyor...





Tasarımlarında yakut,safir ve elması altın ile bütünleştirirken, MELİS GORAL işçiliğin sanat ile işlenmesine de Paris Koleksiyonunda ışık tutuyor. “Önceliğim daima esinlendiğim ve koleksiyonuma adını veren objeler, şehirler, zamanlar, insanlar, olaylar oluyor. Ardından daima en kaliteli ama bütçelere de uygun olacak ebatlardaki taşları, varolduğundan da daha dolgun ve parlak kılabilen kıvrımlara yoğunlaşıyor, keskin hatlarla, bir bakıma tanıdık ama farklı tasarımlarla harmanlıyorum” diyen MeliGöral, eşsiz tasarımlarını zamansız kılmanın da ipucunu veriyor. Kapanma detayları, bağlamaları, ebatları, montürleri her detayın ince elenip sık dokunduğu MELİS GORAL Paris Koleksiyonu, her tarz ve kişiliğe hitap eden, canlı ve pastel tonların hakim olduğu modelleriyle lüks modaseverlerini bekliyor.








Hiç yorum yok: