2 Aralık 2013 Pazartesi

WHITE

Beyaz renk, Soğuk kanlılığı, asaleti, masumiyeti, istikrarı ve devamlılığı temsil eder. Huzur ve güven verir. Düşünce gücünü arttıran aynı zamanda insana hüzün veren, dertlerini ve sıkıntılarını hatırlatan bir yanı da vardır. Belki de bu yüzden, Uzak Doğu Asya ülkelerinde ve özellikle Çinliler arasında beyazın matem rengi olduğuna inanılmaktadır. Benim için matem rengi olmaktan ziyade huzur verici tarafı ağır basarak her mevsim beyaz renk kullanmayı tercih eder ve severim.







IMG_4643



IMG_4642


Yaz sezonunun en trendy desenlerinden olan Çiçek desenler bu kış da çok moda. Çiçek bahçesini anımsatan desenleri kullanmak hep hoşuma gitmiştir. Özellikle de kış aylarının kasvetli gri günlerinde böylesine beyaz üzerine güzel tonlarda çiçek desenlere sahip bir elbise beni neşeli mi neşeli kılmaya yetecektir.  



IMG_4652


IMG_4638




Gündelik giysilerde olduğu gibi  şık gece kıyafetlerinde de çiçek desenleri çok moda.  Diz hizasındaki klasik bir elbiseden ziyade, çiçekli bir elbise, neşeli bir görüntü verecektir. Dikkat edilmesi gereken en önemli şey ise elbisenizi desenli tercih etti iseniz, ayakkabı ve çantanızı düz renk seçmeniz gerekmektedir. 




IMG_4648


IMG_4632


IMG_4654




Elbise: CHOIES
Ceket: MANGO
Gözlük: TOM FORD
Çanta: PRADA





Hiç yorum yok: