18 Aralık 2013 Çarşamba

Yağlı ve Karma Ciltler için Bebak'dan Yeni Cilt Bakım Ürünleri




Karma ve yağlı ciltler bakımı en zor cilt tipidir. Birçok kişinin özellikle yağlı burun bölgesinde normalden daha büyük ve belirgin gözenekleri vardır ve biz karma cilt tiplerine sahip insanların ise karşılaştığımız en büyük sorun hangi ürünleri, hangi cilt bakımlarını yapmamız gerektiğidir. Karma ciltler belli bölgelerde hassas yağ kontrolünü ve aynı zamanda sağlıklı bir cilde sahip olmak için nem oranını korumayı gerektirir. Bunun için ise iyi ürünler seçmek çok ama çok önemlidir.






Daha önce bu yazımda bahsettiğim ve kullanmış olduğum Bebak ürünleri tam da istediğim sonuçları verince yeni ürünleri olan Bebak Tonik ve Cilt temizleme jelini denemek ve sizler için yorumlamak istedim. Cilt tipine göre seçim yapılan ürünlerden kendime uygun olan Yağlı Cilt tipini seçtim ve yaklaşık 3 hafta kullandım.

Öncelikle  ürünlerin içeriğini incelediğimde Alkol, alerjen ve paraben gibi negatif içerikler bulundurmaması  ürünleri daha güvenli kullanmamı sağladı. 


Yüz temizleme jeli, oldukça ince mikrotanecikleri sayesinde cildimi kurutmadan ve çizmeden oldukça fresh bir temizlik sağladı. E vitamini, argan ve badem özlü içeriği ile oldukça hafif olan ürün cildimdeki makyaj kalıntılarını da nazikçe yok etti. Ardından kullandığım tonik ise cildime hoş bir nemlilik verdi. Ürün değişimi yaptığımda gün içinde cildimde oluşan sivilcelenme, parlama, yağlanma ve akma gibi olumsuz etkilerle karşılaşmadım.


Bebak AcıBadem Makyaj temizleme Sütü ve makyaj temizleme mendillerim makyaj dolabımın demirbaşları sayılmışken Bebak Temizleme Setleri de benim için vazgeçilmezlerim arasında yer alacağa  benziyor.








Hiç yorum yok: