14 Ocak 2014 Salı

Bileklik Çılgınlığı

İri kelepçe bileklikler, halka bileklikler, bileği kat kat saran kordonlar: bu sezon Swarovski bilekliğin her şeklini yeniden yorumladı.




Bazen kaşmir bir kazağın kol ucundan hafifçe görünmesine izin vererek, bazen de şık bir gece elbisesi ile birlikte zarifçe kombine ederek, hem günlük hem gece kıyafetlerimizi tamamladığımız bileklikler kış gardrobunun olmazsa olmazlarından biridir.
Günlük bir tarz için iki sıra berrak kristalden oluşan “Venetie” bilekliği farklı takılarla birlikte rahatlıkla bir arada kullanabilirsiniz.



Daha fazla rock esintisine sahip bir tarz için çeşitli renklerde “Slake” bileklikleri kombine ederek kullanan aktris Bérénice Marlohe’dan ilham alıyoruz. Siyah, gri ya da kahverengi mikrofiber üzerine renkli kristallerin vidalandığı kat kat kordonlar bileği sarıyor. Üst üste takın, yan yana takın, kısacası kendinize has kombinasyonlar yaratmanın keyfini çıkartın. Bileği bir yılan gibi saran, Swarowski’ye özgü Pointiage® tekniği ile üzeri altın kristallerle süslü altın rengi metalden “Louise” halka bilekliğin çekiciliği veya parlak siyah rengi metal, kristal pavé ve tokmak görünümlü bir halka kullanılan “Valour” iri halka bilekliğin minimalist güzelliği herkesi baştan çıkartacak.

Swarovski’nin tasarımları insanların günlük yaşamına bir parça olağanüstülük katmayı amaçlar. Metal ya da akrilik cam taban üzerine ikinci bir bileklik gibi yerleştirilen kristallerle ikisi bir arada etkisi yaratan “Venetie” kelepçe bileklik ve “Triumphal” halka bileklik de bunun en iyi örneklerinden.

Bu cesur takı parçalarından her biri moda konusundaki uzmanlığınızın kanıtı olacak.






Hiç yorum yok: