2 Şubat 2015 Pazartesi

Gebeyim Ne Giyeyim/ 7. Ayımız Sona Ererken

7. Ayımız sona erdi ve çok şükür 8. ayımıza girdik. Evet 2. Trimestere hamileliğin balayı dönemi derler hakikaten doğruymuş uykusuz geceler, şişlikler ve bel ağrılarıyla karşıladım 8. ayı. Bu arada hormonlarımla mutluluk sarhoşuyum o ayrı. :) Fazlaca kilo aldım ve yürümekte zorlanmaya başladım. Bu nedenle birçok aktivitemi yarıda bırakıp evde dinlenme kısmına geçtim bol bol uyuyup, bol bol yeme içmeye devam fil şeklinde dolaşıyorum:)) 


Sona yaklaşırken bu güzel dönemimin tadını çıkarmaya ve bolca fotoğraflamaya çalışıyor, eski fotolar karşıma çıkınca  ise kendimi eski bedenime nasıl döneceğimi endişeyle merak eder buluyorum. Bu dönem için yazacak o kadar çok şeyim var ki inşallah şu üzerimdeki yorgunluğu bir atayım zamanla bolca paylaşımda bulunmak istiyorum. Bu arada hamilelik dönemimde beni sıksık kırmızılarla gördüğünüz doğrudur. Kendimi bildim bileli özel günlerimde elim hep kırmızılara gider, kırmızı benim mutluluk rengimdir...




Gebelik dönemimin başından bu yana tercihim ise Abaday.com un kullanışlı ve rahat, stilime uygun ürünleri oldu. Hamile giysilerinde aradığımı bulamasam da tayt ve jeans tercihim ise Jessica Simpson Maternity ve Matherhood oldu. tavsiye ederim. 







Tunik/ Knitwear: ABADAY
Kaban/Coat. COS
İğnelik/ Accesories: VAKKO
Gözlük/ Sunglasses: MOSCHINO
Cap: VINTAGE
Çanta/ Bag: PRADA
Hamile Jeans/Maternity Pant: Jessica Simpson for Maternity
Kar Botu/Snowboat: TARGET




Hiç yorum yok: