6 Şubat 2015 Cuma

Hastane Çantamızı Hazırlamaya Başladık..:)


Evet 34. Haftam ve artık bebeğimin ve benim hastane çantamızı hazırlamaya başladık. Hastanemiz kitapçığında yazan bebek ve benim için gerekli olanların listesi dışında birde Türkiye listelerine göz attım ve mix bir liste oluşturdum. Bebeğimin sağlığı ve rahatlığı için pamuklu ve organik ürünleri tercih ediyorum. Bebeğimin  hastane çıkışı ve  takımlarının hem özel, hem doğal olması için araştırdım. Ve trendyol Anne Çocuk bölümündeki butiklerin muhteşem ürünleri ile ihtiyaçlarımı karşılamama yardımcı oldu. Başka bir yere bakmama gerek kalmadı bebek kıyafetlerinden, bakım ürünlerinden, bebeğimin kolay ve güvenli banyo keyfi için banyo ürünlerine, bakım kremlerine  İstediğim her şey mevcuttu.









Burada bulamadığım ve bebeğimi taşımamda rahatlık yaratacağını düşündüğüm kundaklar ise sevimlilik ötesi eğlenceli modelleriyle seçimimi biraz zorlaştırsa da en şirin pembe kundağımızı seçtik.  Bebek çantamı Trendyol’un Anne bebek butiklerinden tamamlarken kendim içinde hamileliğimin son aylarında ve loğusa dönemimde kullanacağım hamile giyim  ürünlerimi bir tıkla almış oldum. 








 Bu özel dönemimde Prensesime yakışır güzellikte bebek giyim ve bebeğimi beklerken bakım vs. ürünlerimizi Trendyol sayesinde kolaylıkla ve birbirinden güzel ürünlerle tamamlamış oldum. 








Hiç yorum yok: