15 Eylül 2015 Salı

Yakan için Yarış, Şimdi Rövanş Zamanı



Koşu sporunu yaygınlaştırmak için düzenlediği sıradışı etkinliklerle dikkat çeken Nike, ‘YakanİçinYarış.ŞimdiRövanşZamanı!’ sloganıyla 8 KasımPazar günü gerçekleştirilecek Nike Run İstanbul 2015  10K koşusuyla sporseverlere heyecan verici bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. www.nike.com/istanbul adresinden kayıt olunabilen koşuyu tamamlayan tüm katılımcılar madalya alacak.Yarışın en hızlı kadın ve erkek katılımcısı ise“Nike We Run Madrid”koşusuna gitmeye hak kazanacak.
                                                                          
                                                    
İstanbul’un 212 kodlu Avrupa ve 216 kodlu Anadoluyakasını karşı karşıya getirecek koşuda, sporcular en hızlı olmak ve şampiyonluğu kendi yakasına taşımak için mücadele edecek.8 Kasım Pazargünü saat 19:34’te Karaköy’debaşlayacakveaynınoktadabitecek 10 km’lik koşuya katılmakisteyenler, 8 Kasım 2015’e kadar www.nike.com/istanbu adresinden kayıt yaptırabilecek. 



GalataKöprüsü’nden başlayacak koşu GülhaneParkı’nı geçip TopkapıSarayı’nın önavlusundan, Ayasofya Bab-I Hümayun Caddesi önüne kadar uzanarak, Mısır Çarşısı içinden geçtikten sonra Balat yönüne doğru gerçekleşecek ve GalataKöprüsü’nde son bulacak. Istanbul’untarihi ve simgesel noktalarında gerçekleştirilecek etkinliğe katılan binlerce koşucu heyecan verici bir koşu deneyimi yaşayacak.

Yarış kitini mağazalardan almayı seçenler 8 Kasım’e kadar Nike’ın AvrupaYakası’ndaki Beyoğlu, Aqua Florya, Zorluveİstinye Park; AnadoluYakası’ndak Akasya, Palladium ve BağdatCaddesi mağazaları ile Cadde Outrunner mağazasından yarışkitlerini alabilecek. Expo seçeneğini tercihedenlerse 8 Kasım  tarihlerinde yarışalanındaki Expo alanından teslim alabilecek.

18-24 yaşarasındakilerin 30 TL, 25 yaşve üstündekilerin 50 TL’ye kayıt olabileceği etkinlikte katılımcılara Nike Dri-FIT tişört, göğüs numarası, çip numarası ve çeşitli sürprizlerin bulunduğu koşu kiti hediye edilecek. Kayıtlardan elde edilen gelirlerin bir bölümü Türkiye Atletizm Federasyonu’nun“AtletizmiGeliştirmeProjesi”ne bağışlanacak.


Hiç yorum yok: