1 Eylül 2010 Çarşamba

Reebok'ın Son Teknolojisi ZIGTECH NEDİR?

Sporcunun harcadığı enerjiyi muhafaza edip, enerjinin geri dönüşümünü sağlamak amacıyla tasarlanmış Reebok’a özel bir ayakkabı teknolojisidir.

NASIL ÇALIŞIR?

Topuk vuruşundaki darbeyi emer.
Ayakkabı boyunca bir enerji dalgası gönderir.
Kullanıcıyı her adımda daha ileri iter.
ZigTech enerjiyi bir zigzagdan diğerine iletir. Her adımda sizi daha ileri iten benzersiz bir enerji dalgası yaratır.


Klasik enerji dönüşümü teknolojileri sadece topuk üzerine yoğunlaşırken, ZigTech enerjinin tüm ayağa yayılmasını sağlar. Zemini kavrayan taban, enerjinin vücutta uzun süre depolanmasına olanak verir. Zigzaglarla birlikte enerji dönüşümünü hissedersiniz!


SONUÇ

Enerji dönüşümü ve yastıklama özelliği sayesinde bacak kaslarında, özellikle baldırlarda ve diz arkası kirişlerinde oluşan yıpranma ve gerginliği klasik koşu ayakkabılarına göre azaltır, böylece bacak kaslarınız daha az çalışır ve yorgunluk hissinde önemli ölçüde azalma sağlanır. Enerjiyi daha etkin kullanan bir ayakkabıyla kaslarınız antrenman süresince gereğinden fazla çalışıp yıpranmaz.

AYAKLARINIZIN ENERJİ İÇECEĞİ

Geçtiğimiz Şubat ayında Barselona’da Thierry Henry ve Lewis Hamilton’ın tüm dünyaya tanıttığı benzersiz ayakkabı teknolojisi Reebok ZigTech artık Türkiye’de.

Eğer daha fazla enerjiye sahip olsaydınız ne yapardınız? Daha hızlı koşmak? Daha uzun antrenman süreleri?

Reebok’ın en son ayakkabı teknolojisi ZigTech ile bunların hepsi mümkün. ZigTech, bacak kaslarınızın daha az yorulmasını sağlayarak sizin daha fazlasını yapabilmenizi sağlar. Kısacası, ZigTech ayaklarınızın enerji içeceğidir!

Hiç yorum yok: