1 Eylül 2010 Çarşamba

Tarzıyla farklı, renkleriyle sıcak bir koleksiyon

Beymen Club 2010-2011 Sonbahar-Kış



İlhamını 70’li yılların duruşundan alan Beymen Club 2010-2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, ikonik modelleri yeniden yorumlayarak, kendine güvenen şehir insanının gardırobunu modernleştiriyor. Koleksiyon yalın, net, rahat ve zamansız bir duruş sergilerken; renkleriyle de sıcak, samimi ve heyecan verici bir siluet çiziyor.




İtalyan tasarımcı Andrea Pompilio’nun tasarladığı koleksiyonda; tarçın, camel, kiremit, bej, pudra ve haki tonları; yıkanmış ipek, devetüyü, kadife ve flanel kumaşlarla kullanılıyor. Sezonun duruşu ise militer detaylar ve yeni siluetlerle belirleniyor.

Andrea Pompilio’nun seçtikleri...

Beymen Club Kadını:

Bu kış, cigarette jean pantolonla bile rahatlıkla giyilebilecek cinnamon camel mantoyla, Hollywood yıldızlarını kıskandıracak kadar asil bir duruş elde etmek mümkün. Alışılmışın dışında kürk ceketler veya ipek pantolonlarla kombinlenen denim gömlekler sezona damgasını vururken, spor giyimin vazgeçilmezi kuzu yakalı biker montlar, Cinnamon Longette eteklerle giyiliyor. Yüksek belli pantolon ve beyaz gömlekle kombinlenen lacivert kadife caket gardıropların klasiği olmaya devam ederken; iç hacmi genişletilen kutu biçimi portföyler bu sezon gecelerin gözdesi oluyor.

Beymen Club Erkeği:

Soğuk kış günlerinin değişmez klasikleri kruvaze kabanlar ve kadife caketler, bu sezon da Beymen Club erkeklerinin gardırobunu süslüyor. Klasik takımlarla kombinlenen süet çöl botlar, gri jean pantolonlar ve postacı çantaları, günlük giyimin rahatlığını ofislere taşıyor.

Hiç yorum yok: