14 Nisan 2011 Perşembe

2011 Abiye Elbise Modelleri ve Abiye Elbise Trendleri

Bir taraftan düğün hazırlıkları yaparken diğer taraftan yakınlarımın, dostlarımın ne tarz birşey giymeliyiz? sorularına ve serzenişlerine maruz kalmam sebebiyle ve malum düğün ve balo aylarıda kapıya dayanmışken bu konuyla ilgili yazı yazmam gerektiğini farkettim.


Mezuniyetler, balolar, düğünler yaklaşırken sizler için 2011 Dünyaca ünlü markaların Haute Couture'lerini inceledim ve göze çarpan detayları çıkardım. Abiyelerde 2011 ilkbahar yaz sezonunda öncelikli renkler Şeftali tonları, Oranjlar ve Fuşya tonlarıdır.


Picnik collage



Materyal olarak ise şifonlar kullanılmış. Şifon kumaş natural ve şık bir görüntü sergilediği için abiye tasarımlarda oldukça fazla görülürken 2011 yazında parlak lycra kumaşlarda Neon renklerle kullanılmış.



Abiye elbise modellerine gelecek olursak, son 5 yıldır trend olan robadan kesim uçuş uçuş şifon elbiseleri balık kesimler tahtalarından indireceğe benziyor. Kollarda truvakar kollar ve fırfır detayları fazlasıyla kullanılmış. Geçen yılın tavan yapan tek kol abiye elbileri ise bu yıl bir kolun tamamen uzamasıyla asimetrik ve daha güzel bir görüntü sergiliyor.


Picnik collage1


Benim hayranı olduğum Dünyaca ünlü tasarımcı Andrew GN abiye modellerini Harvey Nichols mağazalarında bulabilirsiniz.



Hiç yorum yok: