31 Ocak 2012 Salı

2012 Gece Şıklığına Damgasını Vuran Renkler ve Modeller

Kış ayları nişan törenleri, özel davetler ve organizasyonlar için kaçınılmaz aylardır. Hal böyle olunca ne giymeliyiz? soruları kafamızı kurcalar durur. Gece şıklığını abartısız, daha yalın kullanarak sağlamalıyız. Öncelikle seçtiğimiz kıyafetin kumaş kalitesiyle, renk seçimi ve o sezona uygun  seçilmiş olan bir modelle. Farkında mısınız? bilmem ama model seçimini sona bıraktım kumaş kalitesi modelden çok daha önemlidir. Ürün alırken lütfen buna dikkat ediniz. Kötü kalitede bir kumaşla hiçbir model güzel durmaz.



Özellikle kış aylarında  kullanmayı oldukça çok sevdiğim danteller, gecenin zarifliğini ve asaletini barındırır. Fuşya renkle ve sırt dekolteli enfes bir modelle birleşincede böyle zarif durmamak kaçınılmazdır.

Ekran Alıntıs6ı



2012 yılı Sarı rengin yılıdır. Bahar koleksiyonlarında da sıkça rastladığımız şu günlerde abiyelerde de oldukça fazla kullanılmış.





Ekran Alıntısı2


Dantelalı bir etek ve üzeri payetli bir büstiyer nasıl daha sade durur derseniz üzerine giyilen bir ceketle. Böyle bir kombinle davetlere abartılı aynı zamanda sade durabilen birşekilde katılabilirsiniz.





Ekran Alıntısı5



Etek boyu önde kısalıp kuyruk kısmında uzayan modeller son zamanlar günlük hayatta da kullandığımız modellerdir. Parıltılı kumaşla ise gece çok daha şık durur..



Ekran Alıntısı






Ekran Alıntıs4




Tüy detayları etek ucunda bir aksesuar olarak veyahut bluzda ihtişamı elden bırakmayan bayanlar içindir.







Ekran Alıntı3







Hafif Dekolte yakalı lale kesim bir elbise pırıltılı bir kumaşla zerafetin yalın ve feminen halidir.



Ekran Alıntısı7










5 yorum:

naninin günlüğü dedi ki...

harikalar:)

songül dedi ki...

nasıl giyilesi şeyler bunlar böle

pınar dedi ki...

merhaba resimlerdeki modellere bayıldım ama en cokda sondan bir önceki tüylü bluza.arkadasımın nişanı var bu tarz birşey arıyorum ama görseller hangi siteye veya markaya ait yardımcı olurmusun?

Unknown dedi ki...

Çok güzeller =)ilk 3 resimde ki kumaş ve modeller bayağı iyi

Grace Happy dedi ki...

sonuncusuna bayıldım