21 Şubat 2012 Salı

SEZONUN EN RENKLİ, EN TATLI VE EN ENERJİK KOLEKSİYONU KOTON’DAN…


Dondurma:

Koton İlkbahar – Yaz 2012 Koleksiyonu, baharın ılık günlerine, taze ve tatlı dondurma renkleri ile giriyor. 1950’li yılların şekerimsi renk paletinde kayısı, tozpembe, limon sarı, çilek, lila, mint ve bebek mavisi var.




İştah açıcı bu tonlar, 50’li yıllardaki Hollywood yıldızlarının ‘hanımefendi’ siluetleriyle kombinleniyor. Kalem eteklerle bomber montlar, bele oturmalı uçuşan elbiseler ile ufak hırkalar, bilek üzerinde biten cigarette pantolonlar ile minik gömlekler takımlanıyor.














Uçuşan piliseler, ipekliler, koton ve güpürler, abartılı çiçek desenleri, tekrarlayan meyve motifleri ve simetrik baskılar, baharın en ‘tatlı’ gardırobunu oluşturacak.




Modern-Couture:

Koton İlkbahar – Yaz 2012 Koleksiyonu, yazın ilk sıcak günleri için krema, beyaz, pudra, taze nane ve aquamarin tonlarında, ‘modern zamanın couture’u sayılabilecek bir gardrop hazırladı.

1960’li yılların zarif ve yalın, bir o kadar da modern silueti, kolayca giyilebilecek kuplarla yorumlanıyor. Sade ve modern ‘shift’ elbiseler, peplum detaylı etekler, saten pantolonlar, beli drapeli gömlekler ve kontrast yakalı bluzlar ile kombinleniyor.

Beyaz brodeler, pastel satenler, zincir desenleri, renk blokları ve grafik çizgiler, taze, modern ve dikkat çekici.








Grafik Tropik:
Koton İlkbahar – Yaz 2012 Koleksiyonu, sıcak yaz günleri için portakal rengi, barbie-pembe, mimoza sarı, elektrik mavi, nar çiçeği ve koyu çimen yeşili tonlarında çılgın bir renk paleti kullandı. Bu enerjik renkler hem bir arada, hem de tropik desen ve grafik baskılarla kombinleniyor.



Manzara, kuş, palmiye ve çiçek desenleri, renk blokları ve soyut baskılar; ipekli bluzlar, şortlar, akışkan pantolonlar ve uçuşan elbiselere uygulanıyor.  Bu göz alıcı baskılar, parlak renkli basic’lerle, jean tonları ise siyah ve beyazla takımlanabiliyor.



Grafik Tropik, Koton Kadını’nın en unutulmaz yaz gardırobu olmaya aday.





Hiç yorum yok: