27 Mayıs 2013 Pazartesi

Harikalar Mutfağı’nda Lezzet Serüveni Devam Ediyor!


Her gün mutfağımıza girer ve çeşit çeşit yemekler pişiririz. Başkalarının neler pişirdiğini, hangi yemek tariflerini daha çok sevdiğini merak ediyor musunuz? Harikalar Mutfağı, bu merakınızı gideriyor ve sizin için Türkiye’nin en beğenilen yemek tariflerini bir araya getiriyor. Onlarca seçkin yemek bloğundan denenmeye değer yüzlerce yemek tarifi, Harikalar Mutfağı’nda sizleri bekliyor. Bu yemek tarifleri içinden sizlerin belirlediği bu haftanın en beğenilen 10 yemek tarifi:







1)      Çok KolayCheesecake
2)      Fındıklı Şekerpare
3)      Sodalı Poğaça
4)      Tarçınlı Rulolar
5)      Tahinli Çıtır
6)      KestaneliPiliç Sarma
7)      Baharatlı Mantar
9)      HindiliKabak Graten


Havaların ısınmasıyla yemek alışkanlıklarımız da değişiyor. Daha hafif ve atıştırmalık yemeklere yöneliyoruz. Bu haftanın listesi bu yönüyle bizi mutlu ediyor.
Listenin başında Cheesecake tarifi var. Cheesecake sevenler için kaçırılmayacak bir tarif. Dost sohbetlerinize şık sunumuyla sıcak bir hava katacaktır.
Atıştırmalıklarında, kahvaltılarda hamur işini eksik etmeyenler için listede Sodalı Poğaça ve Tarçınlı Rulolar var. Bu tariflere çocuklar da bayılacak.
Sıcak havalarda kırmızı et yerine beyaz eti tercih edenler için Kestaneli Piliç Sarma tarifi gözümüze çarpıyor.
Çorbalardan bu hafta listeye giren tarif Sebze Çorbası. Çorba, sofralarımızdan eksik etmememiz gereken bir yemek. Sebze çorbası içerdiği malzemeler ve şık sunumu ile iştahınızı açacak.
Türkiye’nin en beğenilen lezzetlerini merak ediyorsanız Harikalar Mutfağında her hafta yayınlanan yemek tariflerini takip edin ve lezzet serüvenine siz de katılın. Ayrıca mutfağınız için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünlere uygun fiyatlar ile cookplus.com’da sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok: