26 Ağustos 2013 Pazartesi

NGSTYLE 2013-14 SONBAHAR-KIŞ KOLEKSİYONU


NGSTYLE ile GÜLLERİN KIŞI BAŞLIYOR

2003 yılından beri moda dünyasının önemli oyuncuları arasında yer alan NGSTYLE, 2013-14 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile modern ve şehirli kadınların giyim tarzına yön verecek.  Markanın yaratıcısı Nazlı Gürer Aldıkaçtı’nın kreatif direktörlüğünde hazırlanan NGSTYLE koleksiyonu Tasarımcı Jale Hürdoğan’ında katkılarıyla 6 yeni tema ile dikkat çekiyor.

Kadınların günden geceye her ortamda dikkat çekmelerini sağlayacak bu koleksiyonda, özellikle güllerden ilham alınarak tasarlanan kıyafetler sezonun en moda parçaları arasında yer alacak.


Koleksiyonda 6 ayrı tema bulunuyor…







Şık ve zarif detaylarla öne çıkan COTTAGE DELUXE temasında, kalem etekler ve dar pantolonlar deri detaylarla hareketlendirilirken, tulumlarda uygulanan çift renk kullanımı dinamik bir şıklık yaratıyor. İpeklerin, jakar kumaşların büyüklü küçüklü gül desenleriyle en şık şekilde kullanıldığı bu koleksiyonda, gündüz şıklığını yansıtan gömlek ve elbiseler tüm kadınların vazgeçilmezi olacak.





DARK ROMANCE temasında; mor, bej, siyah ve ekru renkler ağırlıklı olarak kullanılırken,  şıklıktan taviz verilmeden, Sevgi Gülışık Koç’un özel resimleriyle tasarlanan gül baskılı scuba kumaştan dar kesim etek ve elbiseler kadınların feminen görünüşlerinde farklılık yaratıyor.

CITY DREAMS konseptiyle hazırlanan temada, kadınların tüm şıklığı gözler önüne seriliyor. Romantik pastel tonların kullanıldığı şifon etek ve bluzlarda dantel detaylar ön plana çıkarken kullanılan metal aksesuarlar ve ışıltılı işlemeler günlük kıyafetlere sıra dışı bir şıklık kazandırıyor.

Bordodan griye geniş bir renk skalasına sahip olan UPTOWN MOODS serisi ile kadınlar, gül desenleri ve etnik baskılarla göz alıcı bir görüntüye sahip olacaklar. Sadelik ve şıklığın bir arada kullanıldığı bu koleksiyondaki kloş etekler, kadınların bir numaralı tercihi olacak.




Şehirli kadının şıklığından ilham alınarak hazırlanan COUNTRY CHIC serisinde kamuflaj baskılar ön plana çıkıyor. Taşlı işlemelerle farklılaştırılan düz kesimli elbiseler, kadınların, günlük yaşantıları içinde de göz önünde olmalarını sağlayacak.

GLAM NIGHTS serisi ile kadınlar, feminen şıklıklarını en gösterişli şekilde gözler önüne serecek. Dantel detaylarla hareketlendirilen şifon elbiseler, dar pantolonlar ve ipek bluzlar, koleksiyonun vazgeçilmez parçaları arasında yer alırken, şıklığın gündüzden geceye taşındığı özel tasarımlarla modern kadının farkı yansıtılıyor.






Hiç yorum yok: