20 Mayıs 2013 Pazartesi

Harikalar Mutfağı İle Mutfakta Harikalar Yaratma Zamanı!


Harikalar Mutfağı, Türkiye’nin en beğenilen yemek tarifleri ile evlerinize konuk olmaya devam ediyor. Farklı yörelere ait birçok yemek tarifi arasından seçtiğiniz bu yemek tarifleri mutfağınızda harikalar yaratmanızı sağlıyor.





Harikalar Mutfağı’nda, sizlerin belirlediği bu haftanın en beğenilen 10 yemek tarifi:


3)      Ev Baklavası
4)      Kepekli Poğaça
5)      Kremalıİncirli Kek
6)      Haşhaşlı Lokum
9)      EnginarlıFettucini


Bu haftanın listesinde ağırlıklı olarak hafif sütlü tatlılar var. Sizlerden en çok oyu alan Jöleli Çilekli İrmik Tatlısı şahane sunumuyla göz dolduruyor. Bu tatlıyı gördüğünüzde yemekten kendinizi alamayacaksınız.
Şerbetli tatlıları sevenler de Harikalar Mutfağı’nın listesinde unutulmamış. Özellikle ev baklavasından hoşlananlar için işin ustasından harika bir tarif var.
Haşhaşlı Lokum farklı tarifler denemeyi sevenler için güzel bir tarif. Özellikle görüntüsüne ben bayıldım.

Kır pidesi sevenlerin, Ege Otlu Shitakili ve Mozarellalı Kır Pidesini tatması gerekiyor. Bol malzemesiyle hem gözünüzü hem de karnınızı doyuracak bu tarife göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Yemek yapmaya başlamadan önce Harikalar Mutfağının sunduğu zengin yemek tarifi havuzunda keyifli bir yolculuğa çıkmayı ihmal etmeyin. Ayrıca mutfağınız için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünlere cazip avantajlar ile cookplus.com aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: